Integro team building, dispune de un teren de fotbal, acoperit cu iarba si prevazut cu 2 porti metalice. Totodata, Integro team building pune la dispozitia celor dornici de practicarea acestui sport mingile necesare. De asemenea pe acest teren se mai pot juca si alte sporturi cum ar fi baseballul, unde va este pus la dizpozitie un echipament format din: manusi, bate, si mingi.

[wowslider id=”27″]

Originile fotbalului se gasesc undeva in urma cu peste 2000 de ani. In 2004, forul ce guverneaza acest sport la nivel mondial FIFA, a recunoscut China ca fiind locul de nastere al fotbalului. In jurul anului 200 i.e.n. chinezii jucau un sport asemanator numit cuju. Regulile au evoluat cu timpul, astfel ajungandu-se la sportul extrem de practicat astazi.

FIFA informa in primavara anului 2001 ca peste 240 de milioane de oameni joaca regulat fotbal, in peste 200 de tari de pe intreg globul. Regulile sale simple si echipamentul redus si ieftin, necesar practicarii acestui sport au contribuit, cu siguranta la cresterea popularitatii sale. In multe zone ale lumii, fotbalul naste pasiuni si joaca un rol foarte important in viata fanilor, a comunitatilor locale si chiar a natiunilor; este deseori numit cel mai popular sport din lume fiind recunoscut de multe tari drept “sportul rege”.

 

Wordpress Themes - Wordpress Video Themes - Wordpress Travel Themes - WordPress Restaurant Themes