Integro team building dispune de 6 arcuri din fibra de sticla, sageti, tinte si instructori pentru practicarea acestui sport nobil.

[wowslider id=”23″]
Tirul cu arcul este sport olimpic din 1900. A fost prezent si la Olimpiadele din 1904, 1908 si 1920, dupa care a disparut pentru a reveni abia In 1972, la Jocurile Olimpice de la Munchen.

La primele editii, tirul cu arcul consta In foarte multe probe, Hubert van Innis de origine Belgiana fiind un adevarat “Robin Hood” al acelor perioade. La cele doua Olimpiade la care a participat Hubert van Innis , 1900 si 1920, belgianul a cucerit sase medalii de aur si trei de argint. Competitiile individuale au fost dublate de cele pe echipe In 1988, la Jocurile Olimpice de la Seul.

Tirul cu arcul este un sport practicat ca o metoda de dezvoltare psihica, morala si nu in ultimul rand spirituala. Unii spun ca o lovitura reusita In tirul cu arcul nu este doar aceea care atinge tinta chiar In centrul ei, ci aceea despre care se spune ca sageata este In mijlocul tintei Inca dinainte de a fi trasa.

Wordpress Themes - Wordpress Video Themes - Wordpress Travel Themes - WordPress Restaurant Themes