Lucru in echipa si comunicare de calitate

Ca si tara in dezvoltare trebuie sa intelegem cel mai bine importanta armoniei si bunei intelegeri in cadrul unei comunitati, a lucrului in echipa si a comunicarii de calitate. Printr-o gama variata de activitati pusa la dispozitie de Integro team building, obligatorie am putea zice, pentru organizarea unui program reusit, se doreste dezvoltarea dinamici grupului, a abilitatilor sportive si nu in ultimul rând a cresterii respectului fata de sine si de altii. De asemenea prin practicarea activitatilor de grup de gen team building se pot obtine rezultate pozitive in bunul mers a relatiilor din organizatie, firma sau fundatie.

Partea activa a Satului de Vacanta Integro se imparte in 2 categorii bine definite si anume: activitati inalte, unde este obligatorie folosirea unor echipamente speciale de asigurare si protectie si activitati joase care nu necesita echipament de protectie, dar este obligatorie o supraveghere continua. In ce priveste categoria activitatilor inalte disponibile Integro team building mentionam: 2 ziduri de alpinism cu prize din piatra, cel mai inalt fiind de 21m, 1 zid de alpinism din cauciucuri, tiroliene de diferite lungimi, scara uriasa, cursul autonom cu obstacole la o inaltime medie de 15 m si altele.

In ce priveste particpantii Integro team building care indragesc activitatile ce se desfasoara la sol dar nu numai, Satul de Vacanta Integro pune la dispozitie o serie de activitati joase de team building, create pentru a dezvolta munca in echipa, comunicarea si nu in ultimul rând pentru a dezvolta deprinderi sportive. De asemenea Integro Team Building pune la dispozitia participantilor, arcuri si sageti pentru practicarea tirului, terenuri de basket, fotbal, voley pe nisip si echipamentele necesare practicarii acestor sporturi.

Integro team building doreste sa fie aproape si de copii, pentru care are pregatit un spatiu de joaca dedicat cu tobogan, hinti, groapa cu nisip. Totodata in perimetrul Satului de Vacanta Integro se gaseste un curs autonom la circa 2m inaltime care se desfasoara in conditii de siguranta, copiii fiind asigurati cu ham si cordeline in permanenta. In functie de varsta si conditia fizica a copiilor acestia pot participa si la alte tipuri de activitati sportive inalte sau de tip team building. In acelasi timp, tirolienele pot fi utilizate de participantii de orice vârsta inclusiv copii mici.

Wordpress Themes - Wordpress Video Themes - Wordpress Travel Themes - WordPress Restaurant Themes