Download

Pentru a va usura munca in ce priveste organizarea unui program de team building, a unei conferinte, sau orice alt tip de eveniment in cadrul Satului de vacanta Integro, venim in intampinarea dumnevoastra cu o serie de fisiere in format PDF pe care va rugam sa le downloadati si sa le cititi.

Enumeram printre aceste fisiere un PDF denumit “Repartizare in camere” care contine un tabel cu numarul de cabane, numarul de camere si numarul de paturi din fiecare camera. Aceasta structura tabelara a locurilor din cadrul integro team building este deosebit de folositoare intrucat repartizarea in camere se poate efectua inca dinainte de a se ajunge in tabara, pentru a se evita luarea deciziilor de repartizare sub presiunea timpului si in graba. In acest document se poate trece direct numele ficarui participant in dreptul camerei, dupa care documentul printat se poate afisa pe unul din afisierele Integro team building iar astfel fiecare participant va putea sa stie camera in care este repartizat si colegii de camera, fara a fi nevoie de o persoana care sa spuna individual fiecarui participant numarul camerei in care a fost repartizat.

De semenea mentionam fisierul denumit “Meniu” care contine un meniu alimentar intr-o forma tabelara, si sta drept exemplu a ce se poate servi in cadrul Integro team building . In cazul in care doriti ca intr-una din zilele dumneavoastra de participare la programele Integro team building sa primiti un alt tip de mancare, va rugam se ne anuntati cu cateva saptamani inainte pentru a ne putea pregati in acest sens. Totodata daca baza dumneavoastra alimentara este de tip vegetariana, meniul se poate modifica in functie de preferintele dumneavoastra.

Regulamente sporturi

Va punem la dispozitie o serie de regulamente sportive mai mult sau mai putin oficiale pentru a putea practica in mod corect si fara divergente intre coechipieri sporturile clasice disponibile la Integro Team Building

Wordpress Themes - Wordpress Video Themes - Wordpress Travel Themes - WordPress Restaurant Themes