2 exercitii simple de team building

Munca in echipa este un aspect cheie in ceea ce inseamna invatarea comunicarii si interrelationarii, deci este imperativa folosirea exercitiilor de team building. Desigur e mai usor sa vorbim decat sa actionam. Vom prezenta in continuare cateva exercitii de team building care si-au dovedit eficienta in randul practicantilor. Aceste exercitii ofera oportunitate participantilor sa interactioneze, sa conlucreze si sa destinda atmosfera din echipa.

  • Adevar sau fictiune.

Participantii stau asezati in forma de cerc, iar fiecare participant trebuie sa spuna trei lucruri despre ei din care 2 sa fie adevarate si unul fictiv. Participantii trebuie sa analizeze afirmatiile printr-o ridicare de mana si sa gaseasca afirmatia fictiva. Persoana care gaseste cele 2 adevaruri are privilegiul de a incepe jocul in runda urmatoare sau de a-si pasa privilegiul altui membru al grupului

  • Mingea magica

Participantii trebuie sa paseze mingea magica rand pe rand de la un participant la altul, dar de fiecare data cand mingea se paseaza ea trebuie transformata intr-un nou obiect. Fiecare participant trebuie sa se prefaca de faptul ca mingea este obiectul respectiv in ce priveste, forma, greutatea, marimea, functia. De exemplu mingea e o telecomanda.
Aceasta activitate este una linistita si nu exista castigatori, deoarece fiecare participant are sansa de a-si aduce aportul.

Wordpress Themes - Wordpress Video Themes - Wordpress Travel Themes - WordPress Restaurant Themes